top of page

Ana a reușit să își schimbe cariera


Am invitat-o pe Ana Gabriela Călin să ne povestească despre experiența sa din @Restart Camp și dacă și-a atins obiectivele stabilite inițial.


Ana a dorit să își schimbe traiectoria profesională și a intrat în comunitate prin cursurile de #ResurseUmane pe care le-a urmat. Ea ne povestește cum stagiul de practică a făcut diferența între ea și colegii săi, toate cunoștințele acumulate fiind implementate la noul ei loc de muncă.


Apreciază în permanență atât cursurile interactive, atmosfera din Restart Camp, modul în care trainerii interacționează cu cursanții, dar și posibilitatea de a te muta într-o altă echipă în momentul în care îți dorești să afli mai multe și într-un alt domeniu.

Deși, inițial, scopul principal a fost să acumuleze experiență în #ResurseUmane pentru a se angaja în acest domeniu, Ana nu vrea să se oprească din studiu. În prezent ea are un rol în echipa de #GDPR și #SecuritateaInformatiei.


Lucrul în echipă și sprijinul mentorilor au impresionat-o pe Ana, determinând-o să își dorească să devină și ea un un sprijin pentru alți practicanți. A ajuns chiar ea să coordoneze la un moment dat echipa de resurse umane a proiectului Restart Camp.


Îți dorești să reușești și tu ca Ana? Te așteptăm și pe tine în program să capeți #ExperientaInCV și să îți creezi un #portofoliu!

Pentru mai multe interviuri cu cei care au reușit să își găsească un job, să își schimbe meseria sau să își crească business-ul la început de drum prin #practica și resursele de învățare din programul Restart Camp, intră pe pagina principală a blogului nostru să vezi mai multe astfel de povești!

___

Intervievator - Tonia Aanei

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page