top of page

Diona a înțeles mai bine un nou domeniu și procesele sale - departamentul de HR


În viața profesională, @Diona Schwab se afla într-un moment în care își dorea să își lărgească aria de cunoștințe și de competențe și să exploreze întreg domeniul de #HR, în special ce înseamnă și ce presupune #EmployerBranding.


După ce a participat la o serie de cursuri, Diona a intrat în programul de #PracticaProfesionala de la @Restart Camp, parte pe care o consideră cea mai importantă în acest proces de învățare și dezvoltare.


Astfel, ea a obținut mai multă claritate asupra activității sale profesionale și continuă să descopere lucruri noi alături de membrii comunității, care o susțin și o motivează constant să se autodepășească.


Îți dorești să reușești și tu ca Diona și să capeți #ExperientaInPortofoliu ?

Te așteptăm și pe tine în program să capeți #experientaInCV și să îți creezi un #portofoliu!


Noi am creat pentru tine #TabaraOnline Restart Camp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding, #GDPR și #SecuritateaInformatiei, Design Grafic - #UX si #UI.


Pentru mai multe interviuri cu cei care au reușit să își găsească un job, să își schimbe meseria sau să își crească business-ul la început de drum prin #practica și resursele de învățare din programul Restart Camp, intră pe pagina principală a blogului nostru să vezi mai multe astfel de povești!

___

Credit: editare & montaj video - @Diana-Georgiana Cordun

Intervievator – @Mihaela-Iuliana Panduru


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page