top of page

Geti Zamfir a reușit să-și lărgească portofoliul de clienți


Geoergeta Zamfir ne împărtășește cum a reușit prin @Restart Camp să-și lărgească portofoliul de clienți.


Deși, probabil, o știți pe Geti ca trainerul cursului de #DesignGrafic, astăzi ea vine în fața noastră în calitate de freelancer și de absolvent al cursurilor de #Marketing și #PersonalBranding de la #RestartCamp. Geti ne povestește cum și-a descoperit calitățile de copywriter, cum a căpătat mai multă încredere în forțele proprii și cum a învățat să reacționeze diferit în situații de criză. Toate acestea au ajutat-o să își vândă serviciile mai bine și să aibă un număr mai mare de clienți.


Te așteptăm și pe tine în program să capeți #experientaInCV și să îți creezi un #portofoliu! Noi am creat pentru tine #TabaraOnline Restart Camp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding, #GDPR și #SecuritateaInformatiei, Design Grafic - #UX si #UI.


Pentru mai multe interviuri cu cei care au reușit să își găsească un job, să își schimbe meseria sau să își crească business-ul la început de drum prin #practica și resursele de învățare din programul Restart Camp, abonează-te la canalul nostru și urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!


_____________

Credit: editare & montaj video – Diana Cordun

Intervievator – Mihaela-Iuliana Panduru

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page