top of page

Pe Ana o îngrijorează securitatea datelor personale




Ana a început să aplice la diferite roluri care o interesează, însă este confuză și nu înțelege de ce unele companii îi cer adresa de acasă sau este întrebată despre cazier, spre exemplu, încă din etapa de dinainte de ofertare.


😫 Nu de puține ori solicitările de acest fel au făcut-o se renunțe, având un feeling că angajatorii care fac asta sunt neserioși. A întrebat prietenii și unii îi spun că e ok, iar alții că nu. Ea este conștientă că îi scad șansele de a fi chemată la interviuri dacă refuză să dea unele date.


😁Noroc că Ana a văzut cursul GRATUIT despre #InformationSecurity și #GDPR de la Restart Camp. Ea s-a înscris la curs și acum are șansa să pună întrebări și să afle ce se întâmplă cu date ei personale și cum le poate proteja.


Ești și tu într-o situație similară, când nu ai siguranța că informațiile cerute de un angajator sunt într-adevăr necesare? ➡️Vino la #CURSULGRATUIT - Bazele GDPR și Securitatea Informației, Modulul I.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la acest #CursGratuit 👉👉👉 aici


Mai mult, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline#RestartCamp. Vino la curs să afli detalii!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page