top of page

Tu cum ești? Dinspre sau înspre?



👉Cum ar fi daca ai cunoaste un set de reguli care sa iti permita ca numai dupa cateva minute de discutie cu o persoana sa o poti cunoaste foarte bine? Ba mai mult, nu doar sa ii cunosti tiparele de gandire, ci sa cunosti, imediat, cum sa ii vorbesti, ca aceea persoana sa te asculte si sa te accepte ca si cum te-ar cunoaste de foarte mult timp.


👉 Toti suntem diferiti dar, totusi, avem destul de multe lucruri in comun, incat putem distinge cateva tipare. Acestea sunt dezvoltate de-a lungul vietii datorita modului in care oamenii au crescut si situatiilor prin care au trecut, incat si-au dezvoltat propriul mecanism de aparare sau actiune, in asa fel incat sa-si cunoasca propriul succes sau sa se adapteze la tot ceea ce au primit de la viata.

👉Oamenii reactioneaza diferit la situatii deoarece au filtre diferite si ei aud si inteleg corect sau distorsionat in functie de ceea ce au trait. Imagineaza-ti ca fiecare om primeste mesajele celorlalti printr-o poarta dar la fiecare aceasta are alta marime, alta forma. Aici introducem notiunea de metaprograme. Acestea reprezinta o imagine a felulul in care interactionam in diferite situatii. Un exemplu de metaprogram este tiparul: directia motivatiei. Adica sunt oameni care se apropie de un scop, adica “inspre” si oameni care se indeparteaza de o problema, adica “dinspre”.


👉Poate ai nevoie sa iti clarifici aceste amanunte despre tine si depre lumea din jur - pentru mai multe detalii vezi postarea viitoare 😊.

Noi, la Restart Camp, avem solutii potrivite pentru tine si te asteptam la #ConsultantaPersonalizata, fix pe nevoile tale. Detaliile le gasesti aici: click


Si daca ai nevoie de un #CuponDeReducere, de peste 50%, te asteptam la unul din cursurile gratuite de la sectiunea Cursuri de pe site-ul nostru.

Comments


bottom of page